En säker studie-upplevelse - Läs nu

Bli en del av en annan kultur

Ett första steg på ditt livs resa

Glimmande Korea

Dyk in i en rik kultur i ett nytt land

Se våra nya Presentkort

En speciell gåva som får drömmar att slå in.

Välkommen till Studytrip.com! Upplev ett nytt land, lär dig ett nytt språk och sätt ihop ditt alldeles egna äventyr med en språkresa någon stans i världen. Vi har en resa som passar dig, oavsett om du är ute efter något kulturellt, spännande eller lärorikt.

Vill du kanske surfa på K-popvågen i Sydkorea, eller uttrycka din inre otaku i Japan? Välj resa, boka ett flyg, res! Vi hjälper dig med resten. Våra språkresor är mellan 1-4 veckor långa och erbjuder en unik mix av kortare språkresa och roliga aktiviteter som får dig att smälta in bli en del av ditt valda land snabbare än snabbt.

Över 20 olika språkresor i 2 länder och vi växer ständigt. Varför inte prova något nytt under nästa ledighet?

Upptäck Våra Resmål

JAPAN

Kom och upptäck ett underligt och underbart Japan. Ett land som erbjuder en märklig kombination av tradition och ny teknik. Det finns alltid något nytt att utforska i det här fantastiska landet.

KOREA

Dyk ner i vackra Koreas underbara värld. Ta en ofattbart populär och spännande popkultur och strössla mängder av unika maträtter och traditioner ovanpå det så har du en bra beskrivning av Korea. Det är svårt att hålla sig från att bli förälskad i allt det här landet har att erbjuda.

Kommande Språkresor

21 dagar 7 juli 2024
Vår Korea Summer Course Study Trip är perfekt för de som vill få en provsmak av Korea under de vackra sommarmånaderna. Du kan välja…
Sydkorea
Sommar 2024
Från 2880 $
Sista dag att boka 31 maj
Boka nu
Grupp studenter på Odaiba
Japan
Superkul

Summer Course

20 dagar 4 augusti 2024

Boka före 3 juni och

Få 15000 yen rabatt för att fira Go! Go! Nihons 15-årsjubileum!

Tokyo, Japan
Sommar 2024
Från 362500 ¥
Sista dag att boka 3 juni
Boka nu
Gundam Tokyo at night
Japan
Superkul

Otaku Japan

20 dagar 1 september 2024

Boka före 3 juni och

Få 15000 yen rabatt för att fira Go! Go! Nihons 15-årsjubileum!

Tokyo, Japan
Höst 2024
Från 337000 ¥
Sista dag att boka 17 juni
Boka nu

Människor från hela världen gillar det vi gör

Jag kände mig alltid trygg

Alice Italy Summer Course 2017Jag kände mig alltid trygg och hade aldrig några problem under resan. Tack från djupet av mitt hjärta för att ni gjorde den här resan till en oförglömlig upplevelse. Alice Italy, Summer Course 2017

Det var den mest fantastiska upplevelsen

Mitchell UK Youth Japan 2017 Study TripDet var den mest fantastiska upplevelsen jag haft i mitt liv, hittills. Jag kommer alltid att minnas den tiden med värme.

Mitchell
UK, Youth Japan 2017

Min kurs var mycket välorganiserad

Yue China Taste of Japan 2017Min tid i Japan var verkligen superbra, det är den bästa resan hittills i mitt liv. Tack till alla som var involverade i resan, det var verkligen jättebra organiserat och det var så fint att få lära känna alla under resan.

Yue
China, Taste of Japan 2017

Log In Stäng
Kontakta oss